Weet je nog, in 1998? Google was net een peuter en 'inbellen' voor internet was de norm — je wist dat je online was dankzij het kenmerkende gekraak en gepiep van je modem. In datzelfde jaar ben ik gestart met mijn bedrijf onder de naam 'Dieleman Internetdiensten'. Al snel kwam ik er achter dat 'internetdiensten' niet helemaal de lading dekte en werd het D-iD Webdesign & Development.

Nu, ruim twee decennia later, staan we aan de vooravond van een nieuwe fase. Ik nodig je uit om samen deze nieuwe weg in te slaan en stel je graag voor aan DiD Online.

De evolutie van onze naam

Waarom deze naamsverandering, vraag je? Nou, eigenlijk is het heel eenvoudig. We zijn in de loop der jaren uit ons webdesign-jasje gegroeid. Tegenwoordig doen we zoveel meer dan alleen mooie websites bouwen. Onze nieuwe naam, DiD Online, laat dat zien. Het gaat niet meer alleen om webdesign en programmeren; we zijn er ook om je te helpen slagen in het hele online speelveld: van digitale strategie en SEO tot hosting en support. En 'DiD Online'? Dat staat voor onze directe, no-nonsense aanpak om jou online verder te helpen.

Een moment van reflectie

Ik geef het toe, ondanks dat we de kneepjes van het vak kennen, hebben we soms onze eigen adviezen over het hoofd gezien. Een klassieker: de schilder wiens eigen plafond ook eens flink gewit moet worden. We waren zo druk bezig met projecten voor onze klanten, dat we nauwelijks tijd namen om onze eigen strategieën eens onder de loep te nemen.

Maar geen zorgen, we hebben onze eigen kwasten weer opgepakt en zijn klaar om niet alleen onze plafonds, maar ook onze digitale strategieën een fris nieuwe kleurtje te geven. Deze lessen hebben ons geïnspireerd tot onze volgende grote stap.

Onze belofte aan jou

Dus, wat betekent deze make-over voor jou? We gooien niet alleen een likje verf over onze bestaande diensten, maar beloven we ook onze toewijding aan jouw succes een flinke opfrisser te geven. Van het uitstippelen van je allereerste digitale strategie tot het perfectioneren van de laatste details in de uitvoering, we staan klaar om samen met jou nieuwe hoogtes te bereiken. Deze verandering gaat verder dan alleen een naamsverandering; het is onze hernieuwde belofte om jou en je bedrijf altijd op de eerste plaats te zetten.

Samen vooruit

Terwijl we vooruitkijken, bruist het van de energie bij DiD Online. We zijn niet alleen opgewonden over wat de toekomst brengt, maar we zijn vooral enthousiast om samen met jou aan de slag te gaan. Of je nu je digitale strategie wilt aanscherpen, je content en SEO wilt optimaliseren, of je webdesign een nieuwe look wilt geven, wij staan klaar. Met ons online volwassenheidsmodel kunnen we precies daar inspringen waar jouw bedrijf het nodig heeft.

Samen zetten we de stappen die jouw bedrijf laten uitblinken in het digitale tijdperk. Jouw succes is waarvoor wij elke dag ons bed uitkomen, en samen gaan we geweldige dingen bereiken. Ben je klaar om deze toekomst met ons te verkennen?

Ik ben Marco Dielman van DiD Online, en ik sta klaar om al je vragen te beantwoorden en samen de mogelijkheden voor jouw bedrijf te verkennen. Neem contact op via telefoon of e-mail. Samen brengen we jouw project tot leven!

Neem vandaag nog contact met mij op:

043 326 34 96
marco@didonline.nl