Internationaal groeien: jouw website in meerdere talen

Het beheren van een meertalige website kan een hoofdpijn zijn. Verschillende talen, met eventueel meerdere domeinnamen, betekenen vaak een wirwar van pagina’s en een complex beheersysteem. Dit is waar veel bedrijven tegenaan lopen en waar DiD Online bij helpt. Wij maken het makkelijk voor jou.

Met onze expertise in Umbraco, geven we je de vrijheid om zelf te kiezen welke pagina’s je in meerdere talen aanbiedt. Beheer je content moeiteloos en zorg dat elke taalversie van je website net zo sterk staat als de originele. En voor diegenen die een stap verder willen gaan, bieden we een naadloze integratie met Weglot. Deze tool vertaalt je website ‘on the fly’ en geeft je de controle om elke vertaling te finetunen. Zo wordt meertaligheid een kracht, geen complicatie.

Meertalige websites met Weglot

Vertalen met Gemak

Voor bedrijven die snel internationaal willen schakelen, is Weglot de oplossing. Deze tool vertaalt je website on-the-fly en biedt de mogelijkheid om vertalingen te finetunen waar nodig. Met Weglot kun je met vertrouwen je website in meerdere talen aanbieden, wetende dat je de controle houdt over de kwaliteit en nauwkeurigheid van elke vertaling.

Weglot biedt

On-the-Fly vertalingen

Weglot neemt het zware werk van vertalen uit handen. Met deze krachtige tool wordt je website automatisch vertaald, waardoor je snel live kunt gaan in nieuwe markten. De vertalingen zijn van hoge kwaliteit en leggen de basis voor jouw internationale contentstrategie.

Weglot biedt

Volledige regie

Wat Weglot uniek maakt, is de mogelijkheid om vertalingen te beheren en te verbeteren. Je kunt automatische vertalingen accepteren of ze handmatig aanpassen voor die perfecte lokale touch. Dit zorgt ervoor dat je boodschap niet alleen wordt begrepen, maar ook resoneert met je doelgroep. Met Weglot combineer je snelheid met precisie, voor een meertalige website die staat als een huis.

Meertalige websites voor onze klanten

Bekijk hoe we de wereldwijde communicatie van bedrijven hebben vereenvoudigd met meertalige websites die echt werken, voor zowel de beheerder als de gebruiker.

"Het in m'n eentje beheren van een grote meertalige website is een flinke uitdaging. Dankzij DiD Online en hun implementatie van Weglot is dit een stuk eenvoudiger geworden. Hun oplossing heeft onze website niet alleen gebruiksvriendelijker gemaakt, maar ook de consistentie van onze content over verschillende talen verbeterd. Het team van DiD Online was attent en efficiënt - ze hebben echt geluisterd naar onze behoeften en een op maat gemaakte oplossing geboden die perfect past bij onze organisatie."

Kim Bevers

Kim Bevers

Marketing Communication Manager bij GreenFields

Maak jouw website klaar voor je internationale klanten!

Ik ben Marco Dieleman van DiD Online, en samen tillen we jouw online aanwezigheid naar een wereldwijd niveau. Met een meertalige website zorgen we ervoor dat jouw boodschap overal aankomt.

Wil je een website die grenzen verlegt? Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek.

043 326 34 96
marco@didonline.nl