De klant

GreenFields, een wereldwijde innovator op het gebied van kunstgrastechnologie, is een toonaangevende fabrikant van sportturf. Ze zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie, installatie en onderhoud van synthetische sportturf systemen. Met hun uitgebreide ervaring en toewijding aan kwaliteit, biedt GreenFields innovatieve producten die zorgen voor een perfecte speelveld voor elke speler.

Hun uitdaging

GreenFields streefde ernaar om een meertalige website te ontwikkelen die hun internationale klantenbestand zou bedienen, met specifieke aandacht voor de Europese en Aziatische markten. De uitdaging was om een platform te creëren dat niet alleen meerdere talen ondersteunt, maar ook cultureel relevant is voor verschillende continenten, zonder afbreuk te doen aan de globale merkidentiteit van GreenFields.

Onze oplossing

Ons team heeft een meertalige en multicontinentale website ontworpen die naadloos aansluit bij de behoeften van GreenFields’ diverse klanten. De website biedt een gestroomlijnde gebruikerservaring met de mogelijkheid om tussen talen en regio’s te schakelen, waardoor het een centraal platform is voor klanten over de hele wereld. Dit zorgt voor lokale relevantie terwijl de globale merkidentiteit van GreenFields behouden blijft.

Het resultaat

De nieuwe website heeft de internationale aanwezigheid van GreenFields versterkt en biedt een consistente en boeiende gebruikerservaring, ongeacht de locatie van de bezoeker. Het platform heeft de communicatie met klanten verbeterd en draagt bij aan de wereldwijde groei van het bedrijf. Bovendien ondersteunt de website GreenFields’ inzet voor duurzaamheid door milieuvriendelijke processen en producten te benadrukken, wat aansluit bij de waarden van hun klanten en partners.

"Het in m'n eentje beheren van een grote meertalige website is een flinke uitdaging. Dankzij DiD Online is dit een stuk eenvoudiger geworden. Hun oplossing heeft onze website niet alleen gebruiksvriendelijker gemaakt, maar ook de consistentie van onze content over verschillende talen verbeterd. Het team van DiD Online was attent en efficiënt - ze hebben echt geluisterd naar onze behoeften en een op maat gemaakte oplossing geboden die perfect past bij onze organisatie."

Kim Bevers

Kim Bevers

Marketing Communication Manager bij GreenFields

Ontdek meer van onze succesverhalen

Duik dieper in onze case studies en laat je inspireren door de innovatieve oplossingen en succesvolle samenwerkingen die we met onze klanten hebben gerealiseerd.

Ben je geïnspireerd door GreenFields’ wereldwijde succes? Jouw bedrijf kan de volgende zijn!

Wil je ook een website die jouw merk wereldwijd onderscheidt en verbindt? Met onze expertise in meertalige en multicontinentale platforms, kan DiD Online jouw digitale aanwezigheid transformeren en je merk versterken op een globaal niveau.

Ik ben Marco Dieleman, jouw contactpersoon bij DiD Online. Laten we samenwerken om een digitale strategie te ontwikkelen die jouw bedrijf vooruit helpt.

Neem vandaag nog contact met mij op:

043 326 34 96
marco@didonline.nl