Umbraco CMS: de beste tool voor jouw website

Ben je op zoek naar een CMS dat eenvoudig, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk is? Umbraco CMS is jouw antwoord. Bij DiD Online snappen we dat geen enkele klant hetzelfde is. Daarom zetten we Umbraco in om maatwerk websites te bouwen die er niet alleen top uitzien, maar ook naadloos aansluiten bij wat jij nodig hebt. 

Met Umbraco kun je rekenen op een stabiel platform dat jouw dagelijkse werkzaamheden ondersteunt. Of het nu gaat om het snel publiceren van een blogpost of het aanpassen van een productpagina, Umbraco maakt het makkelijk. En bij DiD Online staan we klaar om je te helpen met elke stap.

Zorgeloos websitebeheer met Umbraco

Jouw Content, Jouw Controle

We weten hoe frustrerend het kan zijn als je website niet doet wat jij wilt. Dat is waarom we bij DiD Online het Umbraco CMS gebruiken. Het is ontworpen om jouw leven makkelijker te maken, je hebt de volledige controle over jouw content. En kom je er toch niet uit, dan staan wij voor je klaar.

Umbraco is

Gebruiksvriendelijk en veelzijdig

Umbraco is bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid. Het intuïtieve dashboard zorgt ervoor dat je zonder technische kennis je website kunt beheren. Voeg nieuwe producten toe, update content en publiceer pagina’s, allemaal vanuit één centrale plek. En gaat het een keer mis? Geen nood want Umbraco ondersteunt versiebeheer, zodat je altijd terug kunt naar een eerdere versie van je content.

Umbraco is

Vrijheid in meertaligheid

Met Umbraco als jouw Content Management Systeem (CMS) heb je de touwtjes stevig in handen. Kies zelf welke pagina’s je in verschillende talen aanbiedt en beheer je content met gemak. Deze flexibiliteit betekent dat je website kan meegroeien met jouw bedrijf en strategie. Of je nu een nieuwe markt betreedt of een bestaande pagina wilt optimaliseren, Umbraco maakt het mogelijk.

Umbraco is

Open-source en gratis

Umbraco biedt je de open-source voordelen, met de flexibiliteit voor maatwerk. Dit krachtige CMS, gebaseerd op Microsoft’s ASP.NET, stelt je in staat om je website te personaliseren en te optimaliseren zonder vast te zitten aan dure licenties. Het is de ideale keuze voor bedrijven die waarde hechten aan vrijheid en aanpasbaarheid in hun online aanwezigheid.

Umbraco is

Betrouwbaar en schaalbaar

Maak je zorgen over de veiligheid van je website? Met Umbraco CMS, gehost op Microsoft Azure, kun je die zorgen opzijzetten. We bieden een betrouwbaar platform dat niet alleen veilig is, maar ook klaarstaat om met je bedrijf mee te groeien. Azure’s hosting zorgt voor optimale prestaties en beschikbaarheid, zodat je website altijd klaar is voor je klanten. Met Umbraco en Azure is je website in goede handen.

Umbraco vs. WordPress of een ander CMS

Het komt vaak voor dat men ons vraagt: ‘Bieden jullie ook WordPress aan?’ Ons antwoord is duidelijk: Nee. We adviseren iets beters. Laat ons je uitleggen waarom Umbraco de slimme keuze is voor jouw website.

WordPress, oorspronkelijk ontwikkeld als blogplatform op PHP, is geëvolueerd tot een contentmanagementsysteem (CMS) voor het bouwen van websites. Echter, het beheren van een omvangrijke en meertalige website met WordPress kan complex zijn. De afhankelijkheid van WordPress van plugins en externe tools kan beveiligingsrisico’s met zich meebrengen en maakt het platform minder toekomstbestendig: je weet nooit of een plugin de volgende versie van het CMS zal ondersteunen.

In tegenstelling tot WordPress is Umbraco vanaf de basis opgebouwd met ASP.Net, specifiek voor het beheer van websites. Het is ontworpen om naadloos te schalen van kleine naar grote, complexe websites. Umbraco biedt uitgebreide beheermogelijkheden in één consistente interface. We maken geen gebruik van zogenaamde "third-party plugins" zodat we volledig in controle zijn en upgrades niet voor problemen zorgen.

Wij hebben voor Umbraco gekozen als ons CMS omdat we jou het veiligste en meest gebruiksvriendelijke platform willen bieden voor je website. Toegegeven, de initiële investering in een maatwerk Umbraco website is misschien hoger, maar de waarde die je ervoor terugkrijgt is onbetaalbaar.

Maatwerk Umbraco websites voor onze klanten

Ervaar hoe Umbraco CMS de beheer van websites transformeert. Onze klanten genieten van een platform dat niet alleen flexibel en gebruiksvriendelijk is, maar ook de efficiëntie verhoogt voor zowel beheerders als gebruikers. 

Optimaliseer jouw website met Umbraco

Is jouw bedrijf toe aan een website die net zo innovatief is als jouw visie? Ik ben Marco Dieleman van DiD Online. Met Umbraco tillen we jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau: veilig, flexibel en gebruiksvriendelijk.

Ontdek de mogelijkheden van Umbraco. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek.

043 326 34 96
marco@didonline.nl