De klant

TenCate Grass, een vooraanstaande naam in de kunstgrasindustrie, biedt innovatieve oplossingen voor sportvelden en landschapsinrichting. Het bedrijf staat bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid, en streeft ernaar om met zijn producten bij te dragen aan een gezondere en mooiere wereld.

Hun uitdaging

Het doel van TenCate Grass was om een carrièrewebsite te ontwikkelen die hun positie als marktleider in de kunstgrasindustrie weerspiegelt en die talent aantrekt voor hun productieprocessen. De website moest informatief, gebruiksvriendelijk en geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines om de beste kandidaten te bereiken.

Onze oplossing

We hebben een carrièrewebsite gecreëerd die de kernwaarden van TenCate Grass uitdraagt: innovatie, duurzaamheid en kwaliteit. De site is geoptimaliseerd met lokale SEO-strategieën om de vindbaarheid te vergroten, maar de focus lag op het presenteren van TenCate Grass als een aantrekkelijke werkgever voor potentiële werknemers.

Het resultaat

De nieuwe ‘Werken Bij TenCate Grass’ website heeft geleid tot een toename in het aantal sollicitaties en heeft het bedrijf geholpen om zich te positioneren als een aantrekkelijke werkgever in de regio. De site heeft bijgedragen aan het versterken van het merk en het aantrekken van gekwalificeerd personeel voor de productieafdeling.

"DiD Online heeft voor TenCate Grass een ‘Werken Bij’ website gemaakt die echt het verschil maakt. Als HR-manager waardeer ik vooral hoe makkelijk het nu is voor kandidaten om zich bij ons aan te sluiten. Het team van DiD Online begreep precies wat we nodig hadden en leverde een site die zowel praktisch als aantrekkelijk is. Hun directe aanpak en aandacht voor onze wensen hebben geleid tot een fantastisch eindresultaat."

Loes Gelink

Loes Gelink

HR Advisor & Employer Branding, TenCate Grass

Ontdek meer van onze succesverhalen

Duik dieper in onze case studies en laat je inspireren door de innovatieve oplossingen en succesvolle samenwerkingen die we met onze klanten hebben gerealiseerd.

Op zoek naar een ‘Werken Bij’ website die talent aantrekt?

Bij DiD Online specialiseren we ons in het creëren van op maat gemaakte ‘Werken Bij’ websites die jouw HR-afdeling transformeren en je helpen het beste lokale talent aan te trekken.

Ik ben Marco Dieleman van DiD Online. Laten we samen de mogelijkheden verkennen om jouw ‘Werken Bij’ website te optimaliseren en je wervingsproces te versterken.

Bel of mail me vandaag nog om een afspraak te maken:

043 326 34 96
marco@didonline.nl