De klant

AnQore is een prominente speler in de chemische industrie, gespecialiseerd in de productie van acrylonitril en andere gerelateerde chemicaliën. Hun producten zijn essentieel voor vele industrieën, variërend van automotive tot gezondheidszorg. AnQore is niet alleen toegewijd aan kwaliteit en innovatie, maar ook aan duurzaamheid en veiligheid, wat hen onderscheidt als een verantwoordelijke en vooruitstrevende werkgever.

Hun uitdaging

In een competitieve arbeidsmarkt was AnQore op zoek naar een manier om zich te onderscheiden als een aantrekkelijke werkgever. Ze wilden een platform creëren dat niet alleen de bedrijfscultuur en de waarden van AnQore uitstraalt, maar ook een authentiek beeld geeft van de dynamische werkomgeving en de groeimogelijkheden die het bedrijf biedt. Het doel was om een diepe connectie te maken met potentiële werknemers en hen te inspireren om deel uit te maken van het AnQore-team.

Onze oplossing

We hebben een uitgebreide strategie ontwikkeld voor de ‘Werken Bij AnQore’ website, waarbij we ons richtten op gebruiksvriendelijkheid en visuele aantrekkelijkheid. De website biedt een intuïtieve navigatie, waardoor bezoekers gemakkelijk toegang hebben tot informatie over de bedrijfscultuur, getuigenissen van huidige werknemers, en gedetailleerde beschrijvingen van de carrièremogelijkheden. We hebben ook een naadloze integratie van het sollicitatieproces geïmplementeerd, waardoor kandidaten efficiënt en eenvoudig kunnen solliciteren.

Het resultaat

De ‘Werken Bij AnQore’ website heeft een positieve impact gehad op het wervingsproces van AnQore. De site heeft niet alleen geleid tot een toename in het aantal sollicitaties, maar ook tot een verbetering in de kwaliteit van de sollicitanten. De website heeft AnQore geholpen om zich te profileren als een topwerkgever in de chemische industrie, en trekt nu talent aan dat past bij de ambitieuze en innovatieve cultuur van het bedrijf.

"De samenwerking met DiD Online voor onze vacaturewebsite was een schot in de roos. Het team heeft goed geluisterd naar onze wensen en een website geleverd die zowel visueel aantrekkelijk als functioneel is. Het proces verliep soepel en het eindresultaat is een site die onze bedrijfscultuur perfect uitdraagt en het sollicitatieproces voor kandidaten vereenvoudigt. Een echte aanwinst voor AnQore."

Evelyne Lehm

Evelyne Lehm

HR Business Partner bij AnQore

Ontdek meer van onze succesverhalen

Duik dieper in onze case studies en laat je inspireren door de innovatieve oplossingen en succesvolle samenwerkingen die we met onze klanten hebben gerealiseerd.

Op zoek naar een ‘Werken Bij’ website die het verschil maakt?

Wil jouw organisatie ook een website die de juiste kandidaten aanspreekt en hen inspireert om actie te ondernemen? Wij kunnen een op maat gemaakte oplossing bieden die jouw HR-afdeling transformeert.

Ik ben Marco Dieleman van DiD Online. Laten we samen de mogelijkheden verkennen om jouw ‘Werken Bij’ website naar een hoger niveau te tillen.

Bel of mail me vandaag nog:

043 326 34 96
marco@didonline.nl