De klant

Toray Advanced Composites staat aan de voorhoede van de composietmaterialenindustrie en levert geavanceerde oplossingen voor de lucht- en ruimtevaart, satellieten en de high-performance automotive sector. Hun expertise in thermohardende en thermoplastische composietmaterialen is essentieel voor het produceren van lichtgewicht structuren die cruciaal zijn voor een breed scala aan toepassingen.

Hun uitdaging

De uitdaging voor Toray Advanced Composites was om een digitale aanwezigheid te creëren die hun uitgebreide productportfolio en technische expertise weerspiegelt. Een specifieke behoefte was om klanten in staat te stellen om eenvoudig producten te filteren en te vergelijken, en om toegang te bieden tot een uitgebreide bibliotheek van datasheets.

Onze oplossing

We hebben een Product Explorer ontwikkeld, een innovatieve tool op de website die klanten in staat stelt om producten te filteren en te vergelijken op basis van specifieke criteria. Daarnaast hebben we een uitgebreide online bibliotheek gecreëerd waar klanten toegang hebben tot alle datasheets. Om de toegankelijkheid te vergroten, hebben we ook een mobiele app ontwikkeld, waarmee klanten overal en altijd productspecificaties kunnen inzien.

Het resultaat

De implementatie van de Product Explorer en de mobiele app heeft de gebruikerservaring voor klanten van Toray Advanced Composites aanzienlijk verbeterd. Klanten kunnen nu gemakkelijker de juiste producten vinden en vergelijken, wat heeft geleid tot een verhoogde klanttevredenheid en een sterkere merkloyaliteit.

"We werken al meer dan 8 jaar met DiD Online en tot nu toe naar volle tevredenheid. Ze denken niet alleen met ons mee, maar ook vooruit en geven aanwijzingen en tips. Marco en zijn team voelen echt als een uitbreiding van ons eigen global marketing team. We hebben zojuist een rebranding project afgerond en zijn weer erg blij met het resultaat."

Jenny Hodgson

Jenny Hodgson

Marketing Manager EMEA bij Toray Advanced Composites

Ontdek meer van onze succesverhalen

Duik dieper in onze case studies en laat je inspireren door de innovatieve oplossingen en succesvolle samenwerkingen die we met onze klanten hebben gerealiseerd.

Wil je een digitale ervaring die jouw producten laat schitteren?

We hebben Toray Advanced Composites geholpen met een op maat gemaakte Product Explorer en mobiele app. Wij kunnen jouw organisatie ook voorzien van innovatieve digitale oplossingen die je klanten betrekken en informeren.

Ik ben Marco Dieleman van DiD Online. Laten we samen de mogelijkheden verkennen om jouw digitale aanwezigheid te optimaliseren.

Neem vandaag nog contact met mij op:

043 326 34 96
marco@didonline.nl