De klant

Pooters Makelaardij, met een rijke geschiedenis sinds 2007, is een familiebedrijf dat zich onderscheidt door een persoonlijke en professionele benadering in de vastgoedmarkt. Gevestigd in Maastricht, richt het bedrijf zich op de woningmarkt in Maastricht en Heuvelland met een team van deskundige medewerkers die zich inzetten voor een betrouwbare dienstverlening.

Hun uitdaging

Pooters Makelaardij stond voor de uitdaging om hun operationele efficiëntie te verhogen door het beheer van meerdere websites te stroomlijnen. Ze hadden een systeem nodig dat niet alleen het beheer van vastgoedinformatie vereenvoudigde, maar ook interactieve functies bood voor woningzoekers, zoals het aanmaken van accounts, het markeren van favoriete woningen en het plannen van bezichtigingen.

Onze oplossing

We hebben een geavanceerde oplossing ontwikkeld die het mogelijk maakt voor Pooters Makelaardij om meerdere websites centraal te beheren. Deze oplossing biedt woningzoekers de mogelijkheid om persoonlijke accounts aan te maken, favoriete woningen op te slaan en bezichtigingen te plannen via een gebruiksvriendelijke interface. Voor de medewerkers is een uitgebreid portaal gecreëerd waarin zij alle vastgoedinformatie kunnen beheren en planningen kunnen maken.

Het resultaat

Deze geïntegreerde oplossing heeft geleid tot een significante verbetering in de bedrijfsvoering van Pooters Makelaardij. Woningzoekers profiteren van een gestroomlijnde ervaring bij het zoeken naar en plannen van bezichtigingen, terwijl medewerkers efficiënter kunnen werken dankzij het centrale beheerportaal. Dit heeft geresulteerd in een hogere klanttevredenheid en een versterkte positie van Pooters Makelaardij in de vastgoedmarkt.

"DiD Online heeft ons bij Pooters Makelaardij enorm geholpen. Hun slimme oplossingen maken het beheren van onze websites een stuk makkelijker en onze klanten zijn blij met de nieuwe functies, zoals het online plannen van bezichtigingen. Bovendien stelt het medewerkersportaal ons team in staat om onze dienstverlening te optimaliseren en onze klanten de aandacht te geven die ze verdienen. Kortom, een top samenwerking!"

Gyvan Pooters

Gyvan Pooters

Algemeen Directeur van Pooters Makelaardij

Ontdek meer van onze succesverhalen

Duik dieper in onze case studies en laat je inspireren door de innovatieve oplossingen en succesvolle samenwerkingen die we met onze klanten hebben gerealiseerd.

Transformeer jouw vastgoedbeheer met onze innovatieve oplossingen.

Wil je net als Pooters Makelaardij jouw bedrijfsvoering optimaliseren met een centraal beheersysteem voor meerdere websites? Ontdek hoe onze op maat gemaakte oplossingen jouw organisatie kunnen helpen om efficiënter te werken en de klanttevredenheid te verhogen.

Ik ben Marco Dieleman van DiD Online. Laten we samen de mogelijkheden verkennen om jouw vastgoedbeheer naar een hoger niveau te tillen.

Neem vandaag nog contact met mij op:

043 326 34 96
marco@didonline.nl