Zelf eenvoudig je website onderhouden? Wij hebben het juiste CMS!

Van 2014 tot 2022 maakten we gebruik van het C1 CMS. Dit naar volle tevredenheid van onszelf én van onze klanten. C1 CMS was zeer gebruiksvriendelijk waardoor je snel en eenvoudig je eigen website kan onderhouden.

In 2022, toen bleek dat C1 niet verder werd ontwikkeld, zijn we overgestapt op Umbraco. Dit op .Net Core gebaseerde CMS biedt een stevig basis voor al onze websites. In combinatie met het Azure hostingplatform van Microsoft leggen we voor onze klanten een fundament waarop ze kunnen vertrouwen en wij flexibel kunnen bouwen.

Zorgeloos websitebeheer met Umbraco

Jouw Content, Jouw Controle

We weten hoe frustrerend het kan zijn als je website niet doet wat jij wilt. Dat is waarom we bij DiD Online het Umbraco CMS gebruiken. Het is ontworpen om jouw leven makkelijker te maken, je hebt de volledige controle over jouw content. En kom je er toch niet uit, dan staan wij voor je klaar.

Umbraco is

Gebruiksvriendelijk en veelzijdig

Umbraco is bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid. Het intuïtieve dashboard zorgt ervoor dat je zonder technische kennis je website kunt beheren. Voeg nieuwe producten toe, update content en publiceer pagina’s, allemaal vanuit één centrale plek. En gaat het een keer mis? Geen nood want Umbraco ondersteunt versiebeheer, zodat je altijd terug kunt naar een eerdere versie van je content.

Umbraco is

Vrijheid in meertaligheid

Met Umbraco als jouw Content Management Systeem (CMS) heb je de touwtjes stevig in handen. Kies zelf welke pagina’s je in verschillende talen aanbiedt en beheer je content met gemak. Deze flexibiliteit betekent dat je website kan meegroeien met jouw bedrijf en strategie. Of je nu een nieuwe markt betreedt of een bestaande pagina wilt optimaliseren, Umbraco maakt het mogelijk.

Umbraco is

Open-source en gratis

Umbraco biedt je de open-source voordelen, met de flexibiliteit voor maatwerk. Dit krachtige CMS, gebaseerd op Microsoft’s ASP.NET, stelt je in staat om je website te personaliseren en te optimaliseren zonder vast te zitten aan dure licenties. Het is de ideale keuze voor bedrijven die waarde hechten aan vrijheid en aanpasbaarheid in hun online aanwezigheid.

Umbraco is

Betrouwbaar en schaalbaar

Maak je zorgen over de veiligheid van je website? Met Umbraco CMS, gehost op Microsoft Azure, kun je die zorgen opzijzetten. We bieden een betrouwbaar platform dat niet alleen veilig is, maar ook klaarstaat om met je bedrijf mee te groeien. Azure’s hosting zorgt voor optimale prestaties en beschikbaarheid, zodat je website altijd klaar is voor je klanten. Met Umbraco en Azure is je website in goede handen.

Optimaliseer jouw website met Umbraco

Is jouw bedrijf toe aan een website die net zo innovatief is als jouw visie? Ik ben Marco Dieleman van DiD Online. Met Umbraco tillen we jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau: veilig, flexibel en gebruiksvriendelijk.

Ontdek de mogelijkheden van Umbraco. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek.

043 326 34 96
marco@didonline.nl