De klant

Fibrant, een pionier in de chemische industrie sinds 1952, heeft zich onderscheiden als een wereldleider in de productie van essentiële chemicaliën zoals Caprolactam, Ammoniumsulfaat en Cyclohexanon. Hun toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid is niet alleen een bedrijfsstandaard, maar een belofte aan de wereld. Met innovatieve technologieën en processen streeft Fibrant ernaar om de ecologische voetafdruk te verkleinen en bij te dragen aan een groenere planeet.

Hun uitdaging

In een tijdperk waarin digitale aanwezigheid cruciaal is, stond Fibrant voor de complexe taak om hun online identiteit te transformeren. Het doel was om een website te ontwikkelen die niet alleen hun marktleiderschap en duurzaamheidsmissie weerspiegelt, maar ook de unieke cultuur en de hechte gemeenschap binnen het bedrijf toont. Fibrant zocht naar een manier om hun innovatieve producten en technologieën te presenteren, terwijl ze tegelijkertijd hun menselijke kant benadrukten.

Onze oplossing

Met een frisse blik en een moderne aanpak hebben we een website voor Fibrant ontworpen die hun visie en waarden belichaamt. De site is rijk aan inhoud over hun productaanbod, de voordelen van hun geavanceerde technologieën, en hun onwrikbare inzet voor duurzaamheid. Een speciale sectie, gewijd aan de ‘chemie tussen mensen’, belicht de sterke banden en gedeelde waarden die de basis vormen van Fibrant’s bedrijfscultuur.

Het resultaat

De vernieuwde website heeft Fibrant’s zichtbaarheid binnen de industrie aanzienlijk vergroot en hun merkidentiteit versterkt. Het platform heeft niet alleen de communicatie met bestaande klanten en partners verbeterd, maar ook deuren geopend voor nieuwe samenwerkingen en talenten die zich aangetrokken voelen tot de missie en visie van het bedrijf.

"De transformatie van onze digitale aanwezigheid door DiD Online heeft Fibrant een nieuw gezicht gegeven. Hun begrip van onze behoeften  heeft ons geholpen om ons merk opnieuw te definiëren. De nieuwe website is niet alleen een etalage van onze producten en technologieën, maar ook een viering van onze bedrijfscultuur en de mensen die ons groot maken. We zijn trots op wat we samen hebben bereikt en enthousiast over de toekomst."

Mikela Boesten

Mikela Boesten

People & Culture Business Partner bij Fibrant

Ontdek meer van onze succesverhalen

Duik dieper in onze case studies en laat je inspireren door de innovatieve oplossingen en succesvolle samenwerkingen die we met onze klanten hebben gerealiseerd.

Ben je geïnspireerd door de transformatie van Fibrant? Jouw bedrijf kan de volgende zijn!

Wil je ook een website die jouw bedrijf onderscheidt en je merk versterkt? Dat is precies wat we voor Fibrant hebben bereikt, en we zijn klaar om hetzelfde voor jou te doen.

Ik ben Marco Dieleman, jouw contactpersoon bij DiD Online. Laten we samenwerken om jouw digitale aanwezigheid te transformeren.

Neem vandaag nog contact met mij op:

043 326 34 96
marco@didonline.nl